Nieuws Ninove

Stad Ninove bevraagt inwoners over digitale dienstverlening

De stad wil haar digitale dienstverlening afstemmen op de wensen van haar inwoners en start hierover een bevraging op. De bevraging loopt van 1 tot 30 november en vind je hier.

Om op maat van de burgers te kunnen werken moet de stad weten hoe digitaal de Ninovieter is en wat wel of niet goed loopt met de digitale dienstverlening van het stadsbestuur. De stad start hierrond een bevraging. Elke inwoner van Ninove kan van 1 november tot 30 november een korte vragenlijst invullen op dit platform. Een papieren versie kun je aanvragen op de dienst participatie van de stad (Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove). Je kunt mailen naar participatie@ninove.be of bellen naar 054 50 51 69.

Doelgroepgericht

De stad zet ook in op acties om moeilijk bereikbare doelgroepen de kans te geven om ook te participeren. Tijdens de maand november kun je op diverse plaatsen medewerkers van de stad tegenkomen om de enquête persoonlijk af te nemen. “Zo stappen we naar de senioren via de ontmoetingscentra en tijdens de seniorenweek, werken we samen met Knooppunt en het armoedenetwerk en richten we de aandacht op jonge gezinnen via het Huis van het Kind”, klinkt het bij Stad Ninove.