Sport

KVK Ninove wint topper tegen Eendracht Aalst met 2-0

KVK Ninove wint de topper van streekgenoot Eendracht Aalst met 2-0 en klimt naar de derde plaats in de algemene rangschikking.

In de uitgestelde wedstrijd van de derde speeldag won KVK Ninove van Eendracht Aalst met 2-0. Beide doelpunten vielen in de tweede helft.

KVK speelde een uitstekende wedstrijd met mooi voetbal en vlotte combinaties. De ajuinen hadden het moeilijk met de hoge druk van Ninove en speelden weinig kansen bij mekaar.

Aan het begin van de tweede helft bracht Marco Hertveldt KVK op voorsprong met een knap doelpunt.

In het slot van de wedstrijd legde Olivier Romero de eindstand met een vrije trap, net buiten het strafschopgebied, vast.

KVK Ninove pakt 10 op 12 onder ad interim trainer Jean-Pierre Van De Velde en klimt in het klassement van de tiende naar de derde plaats, die het deelt met de buren van KFC Voorde-Appelterre. Zaterdag wordt de topper tussen beide ploegen op De Kloppers gespeeld.