Nieuws Ninove

Oké Poké Bowl opent nieuwe vestiging in Ninove

Binnenkort hoeven Ninovieters die willen genieten van een heerlijke poké bowl zich niet langer te verplaatsen naar Mere of Zottegem. Mede dankzij het grote succes dat Yassin Tijari en zijn team met Oké Poké Bowl op die plaatsen al heeft geboekt, beslist hij om uit te breiden naar Ninove. 

Over een tweetal weken krijgt Ninove er een nieuwe gezonde snackbar bij: Oké Poké Bowl. Met de nieuwe vestiging in Ninove staat Oké Poké Bowl nu op drie locaties op de kaart in België. “Het idee om een filiaal in Ninove te openen hielden we altijd al in het achterhoofd”, vertelt regioverantwoordelijke Niels Franck. “Maar de uitbreiding is vooral te danken aan de Ninovieters die ons continu berichtjes stuurden met de vraag of we ook in hun stad een zaak konden openen. Zij hebben ons overtuigd.”

Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaï waarin verse vis en groenten centraal staan. Lekker gezond dus. De massale opkomst van gezonde snackbars lijkt sinds corona vooral in de Verenigde Staten, maar stilaan ook in Europa onomkeerbaar. Toch is er in België zeker nog geen overvloed aan eetgelegenheden waar je een kommetje met rijst, groenten, gemarineerde rauwe vis, tofu of kip met dressings en toppings kan krijgen. Oké Poké Bowl is dus ongetwijfeld een aanwinst voor de snackliefhebbers in Ninove. Er zal keuze zijn uit verschillende reeds samengestelde ‘Signature Bowls’, maar klanten kunnen ook een bowl met zelfgekozen ingrediënten samenstellen. Keuze voor elk wat wils!

Het filiaal opent binnenkort in Burchtstraat 26, 9400 Ninove. “Ik schat dat we over een kleine twee weken klaar zijn met de verbouwingen en dan open for business zijn”, aldus Niels. Er komen dit jaar nog minstens 5 Oké Poké Bowl-filialen in België.