Herbeluister

Bram & Lennert laten Ninove dansen tijdens ‘Ballroom Night’

Het Ninoofse coverduo Bram & Lennert zetten de Ninovieters binnenkort opnieuw aan het dansen. Op vrijdag 26 mei staan ze vanaf 19u30 samen met hun voltallige band in de spiegeltent in het stadspark van Ninove. Het duo sprong samen met Peter Van Londerseele van NKV De Foesjelieers binnen in de Radio Ninove studio om in geuren en kleuren te vertellen over dit concert.

Al 15 jaar staan Bram Van Den Berghe en Lennert Cobbaert samen op de planken als het muzikale duo Bram & Lennert. Op zaterdag 15 april brachten ze voor het tweede jaar op rij een heuse ‘Ladies Night’ in CC De Plomblom. Wat volgt op vrijdag 26 mei is een ‘Ballroom Night’. Een uniek, verfrissend concept voor zowel de muzikanten als het publiek. Het concert zal plaatsvinden in de spiegeltent in de buurt van ‘t Overstekske. In het voorprogramma staan “Hendrik, Marie & Tom” die het publiek opwarmen met covers uit de jaren 80.

“Wat deze avond speciaal maakt, is dat we vergezeld worden door een band”, zegt Bram. “Dat is bijzonder, want we spelen slechts drie à vier keer per jaar met andere muzikanten achter ons.” De focus van het concert wordt “dansbaarheid” en dus zullen rockabilly klassiekers als “Blue Suede Shoes” zeker niet ontbreken in de set.

De ‘Ballroom Night’ heeft haar naam niet gestolen. “Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen in ballroomkledij komen. Kostuums en galajurken dus”, zegt Peter van NKV De Foesjelieers. “Er zal ook een fotoshoot zijn speciaal voor mensen die in deze stijl gekleed komen. Het is dus echt de bedoeling om die oude sfeer van de spiegeltent terug te brengen.”

Tickets voor dit uniek feest op een unieke locatie kun je online bestellen via www.foesjelieers.be. De ticketverkoop blijft vlotjes lopen en dus is snel zijn meer dan ooit de boodschap.

Beluister hieronder het volledige interview: