Nieuws Ninove

Stel je (club) kandidaat voor de sportlaureaten van Ninove 2023: “Zowel sporters als sportclubs”

De Stedelijke Sportraad van Ninove is op zoek naar kandidaten voor de sportlaureaten van Ninove 2023. Zowel individuele sporters als sportclubs kunnen zich kandidaat stellen.

Op zaterdag 25 november organiseren de Stedelijke Sportraad van Ninove en de sportdienst “Sportkrasjel”, een avond waarop Ninoofse sporters in de bloemetjes worden gezet.

Kandidaten gezocht

Vanaf nu kan je een kandidatuur indienen om kans te maken op een van de sportlaureaten.  “Er zijn zes categorieën waarvoor je een kandidatuur kan indienen: sportlaureaat individueel, jeugdsportlaureaat individueel, recreatief laureaat individueel, sportlaureaat ploeg, jeugdsportlaureaat ploeg en recreatief laureaat ploeg”, zegt Kris Engels, voorzitter van de Sportraad.

“Daarnaast is er ook een prijs voor verdienstelijke sportmedewerker(s), G-sporter(s), een Lifetime Achievement Award en een topsportlaureaat. Voor deze categorieën kan je geen kandidatuur indienen.”

Jezelf of je sportclub kandidaat stellen kan nog tot eind oktober door dit formulier in te vullen en door te sturen naar sport@ninove.be.