Aspelare Meerbeke Nieuws Ninove Outer

Stad zoekt buurthuisverantwoordelijke voor 4 buurthuizen

De stad Ninove is op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten als buurthuisverantwoordelijke. Dat is het centrale aanspreekpunt tussen de stad en de gebruikers van een buurthuis. De stad zoekt nog vrijwilligers voor de buurthuizen in Meerbeke, Aspelare, Outer en Ninove. 

In Ninove zijn in totaal 11 buurthuizen die de stad verhuurt aan zowel verenigingen als particulieren. Voor een paar buurthuizen is de stad op zoek naar een buurthuisverantwoordelijke.  Als buurthuisverantwoordelijke ben je het aanspreekpunt tussen het buurthuis, de gebruikers en de stadsdiensten.

Vrijwilligerswerk

Concreet zoekt de stad een verantwoordelijke voor de volgende buurthuizen: De Linde in Meerbeke, Hofstad in Aspelare, De Pallieter in Outer en De Liberale Kring in Ninove. Buurthuisverantwoordelijke zijn, is vrijwilligerswerk. De stad voorziet wel een onkostenvergoeding van 250 euro per jaar en zet je in de bloemetjes met een attentie en nodigt je uit op vrijwilligersactiviteiten.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de dienst cultuur via e-mail op cultuur@ninove.be of telefonisch op 054 50 52 82. Meer info vind je via deze link.