Nieuws Ninove

Ninoofse geschenkbon vanaf nu ook digitaal verkrijgbaar

De Ninoofse geschenkbon is vanaf nu digitaal verkrijgbaar. Daarmee kan je aankopen doen bij de verschillende Ninoofse handelaars of horecazaken.

Voortaan hoef je niet langer je huis te verlaten om de cadeaubon van de stad aan te kopen. De geschenkbon heeft een nieuw, digitaal jasje gekregen. De digitale bon kan vanaf nu aangekocht worden via www.ninove.be/geschenkbon.

QR-code

Na je aankoop ontvang je meteen een mail met daarin een QR-code, die je eventueel ook kan afdrukken. Deze QR-code kan je in de winkel laten scannen als betaling. Het volledige bedrag hoeft niet in één keer of bij één handelaar te worden uitgegeven.

Om de lancering van de digitale geschenkbon te vieren, geeft de stad tijdelijk een korting van 5 euro cadeau, bij aankoop van een digitale geschenkbon van 25 euro (per mailadres heb je recht op twee maal een korting van 5 euro bij aankoop bon 25 euro).

Op papier

Mensen die liever een papieren bon in geschenkverpakking aankopen of schenken, kunnen hiervoor nog steeds terecht bij het onthaal op het balieplein in het stadhuis, site Bevrijdingslaan. Een overzicht van alle lokale handels- en horecazaken die gesteund kunnen worden met de digitale geschenkbon is online te raadplegen via www.ninove.be/geschenkbon.