Nieuws Ninove

Voorzitter KVK Ninove Patrick De Doncker plots overleden

Patrick De Doncker, voorzitter van KVK Ninove en zaakvoerder van de gelijknamige firma in bouwmaterialen, is vanochtend in zijn slaap overleden. Hij werd 59 jaar.

Patrick De Doncker richtte Bouwpunt De Doncker op, een succesvolle firma in bouwmaterialen met vestigingen in Ninove, Affligem, Herzele en Borchtlombeek. Hij was vooral gekend en graag gezien in voetbalmiddens. Hij begon als voorzitter van Hekelgem in tweede klasse, waarna hij naar FC Dender trok en deze ploeg van derde naar eerste klasse bracht. Sinds enkele jaren was hij voorzitter van KVK Ninove. Zowel de technische staf als de spelers reageren bijzonder aangedaan op het plotse heengaan van hun voorzitter.

De Doncker was niet aanwijsbaar ziek, maar volgens zijn omgeving voelde hij zich de afgelopen dagen niet lekker. Hij is dinsdagochtend 14 februari in zijn slaap overleden. Wij wensen zijn familie, vrienden en ploeg veel sterkte toe tijdens deze moeilijke rouwperiode.

Voor Gunther Van Der Perren, van de sportieve cel van KVK Ninove, is het een trieste dag. Luister naar zijn reactie hieronder.

© Radio Ninove