Nieuws Ninove

Veeloo trekt fietsvergoeding op tot 30 cent per kilometer

Veeloo, het Belgisch merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde, wil de gebruikers van hun elektrische fietsen aanzetten om nog meer te rijden met hun e-bike. Dit doen ze door de fietsvergoeding te verhogen tot 30 cent per kilometer. Dat is 3 cent meer dan de maximale belastingvrije fietsvergoeding van dit jaar.

De e-bike is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig, Naast senioren gebruiken ook steeds meer actievere mensen het voor woon-werkverkeer en verplaatsingen naar school “We merken bij onze klanten dat ze veel vaker de fiets nemen na de aankoop van een elektrische fiets. Uiteraard is dat een goede zaak, maar toch zijn er nog heel wat gebruikers die wachten op een stralende zon voor ze hun elektrische fiets van stal halen. De zomer loopt stilaan ten einde en de Week van de Mobiliteit leek ons de perfecte periode om deze actie te lanceren” vertelt Jens De Mulder van Veeloo.

Fiets je rijk met de extra kilometervergoeding van Veeloo

De maximale belastingvrije fietsvergoeding bedraagt dit jaar 27 cent per kilometer. Veeloo voorziet een extra fietsvergoeding van 3 cent per gereden kilometer. Niet enkel voor woon-werk kilometers, maar voor elke kilometer die binnen het jaar na aankoop gereden wordt. Deze stimulans gaat deze week van start voor nieuwe klanten die voor het einde van 2023 een e-bike aanschaffen.

“We hebben ons gamma dit jaar uitgebreid met enkele fietsen die specifiek bedoeld zijn voor mensen die heel wat kilometers afleggen. Mensen die bijvoorbeeld dagelijks gebonden zijn aan woon-werkverkeer Voor hen personen kan onze actie heel interessant zijn”, aldus Jens van Veeloo.

De actie blijft geldig tot 31 december 2023. Alle informatie rond deze actie is hier terug te vinden.