Nieuws Ninove

Veeloo heeft een nieuw test- en adviescentrum

Het Ninoofse bedrijf Veeloo met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde wil haar klanten nog beter kunnen bedienen. Daarom verhuist de vestiging van Dendermonde naar een nieuwe locatie.

Veeloo, een Belgisch merk van elektrische fietsen, verlaat het centrum van Dendermonde en opent een nieuw test- en adviescentrum op de N416 richting Schoonaarde.
“Voor het eerst sinds de opstart van Veeloo verlaten we het stadscentrum met een van onze winkels. Dit doen we niet zomaar. Verschillende factoren hebben ertoe geleid dat we op zoek gingen naar een nieuwe locatie in Groot-Dendermonde” vertelt Jens De Mulder, zaakvoerder van Veeloo. “De nieuwe locatie heeft volgens ons voldoende troeven om Veeloo in Dendermonde en daarbuiten verder uit te bouwen.”

Assemblage in België

Al enkele jaren op rij brengt Veeloo verschillende elektrische stadsfietsen op de markt. Vanaf dit jaar worden hun e-bikes 100% in België geassembleerd.
“We zijn geen klassieke fietswinkel” gaat Jens verder “we brengen ons eigen merk op de markt met kwaliteitsonderdelen die je uiteraard ook op andere fietsmerken kan aantreffen. Wij hebben geen uitgebreid gamma, maar focussen op enkele modellen. Hierdoor kennen we onze fietsen door en door. Omdat we naast kwaliteit vooral de focus leggen op klantenservice gaan we met onze nieuwe winkel nog een stapje verder om bezoekers een unieke beleving mee te geven.

Testen en netwerken

De nieuwe locatie is gelegen langsheen de Schelde, wat een ideale uitvalbasis vormt voor een rustige testrit. Maar de nieuwe locatie is ook nog eens ruim genoeg om onze droom van een indoor testbaan waar te maken.”
Naast een indoor testparcours is er ook een netwerkhoek voorzien om workshops te organiseren rond veilig fietsen.

Openingsweekend

Veeloo Dendermonde te Eegene 2, opent 17 juni de deuren. Tijdens het openingsweekend is iedereen van harte welkom om kennis te maken met de nieuwste fietsen en dit met een hapje en drankje erbij. Je kan er terecht op vrijdag 17 juni 2022 van 18u tot 21u, zaterdag 18 juni 2022 van 14u tot 18u en zondag 19 juni 2022 van 10u tot 16u.