Nieuws Ninove

Paashaas bezoekt Ninia Shopping Center tijdens de paasvakantie

In het Ninia Shopping Center in Ninove is er vanaf zaterdag 1 april diverse animatie in de aanloop naar Pasen. Zo brengt de paashaas een bezoekje op zaterdag 1, woensdag 5 en zaterdag 8 april.

De paasvakantie staat voor de deur en dat laat het Ninia Shopping Center niet onopgemerkt voorbij. In het shopping valt er gedurende deze periode heel wat animatie te beleven. In de eerste helft van april komt de paashaas een drietal keer langs met paaseitjes van Leonidas. En dat niet alleen, want komende zaterdagen 1, 8 en 15 april demonstreren ballonplooier Neus en zijn publiek hoe ze kleurrijke ballonnen omtoveren in dieren, bloemen of knotsgekke figuren.

Op zaterdag 1 april krijg je met bloemen, veren, blaadjes, pluimen, tule, linten en alle kleuren van de regenboog een nieuwe look in het poëtisch kapsalon. Op zaterdag 8 april tovert een make-upartiest elk snoetje om tot een waar kunstwerk en op zaterdag 15 april worden met een Airbrush Tattoo tijdelijke tattoos op de huid gebrusht met huid- en kindvriendelijke materialen.

De activiteiten vinden telkens plaats van 14.00 tot 17.00 uur en zijn gratis. Iedereen is welkom om te komen genieten van het animatieplezier.