Nieuws Ninove

CC De Plomblom viert 30 jarig bestaan moet uitgebreid aanbod

Voor de 30ste verjaardag van CC De Plomblom werd een feestelijk programma samengesteld. Gekoesterde kunstenmakers maken hun opwachting met nieuw werk of wikkelen ouder werk in een parelend jasje. Maar evengoed presenteert het CC nieuwe namen, verse formules en verrassend werk.

Het jubileumseizoen start in september met boekenkaftplezier voor de schoolkinderen en een première van kindertheatergezelschap HET WOLK.

Eind september trapt Raymond van het Groenewoud het seizoen af voor de ‘grote mensen’. EmBRUN viert zijn 20ste verjaardag en wordt met ‘Double You’ van Be Flat de eerste van vijf straffe circusvoorstellingen in De Plomblom

Daarnaast komen ook Jade Mintjens en maar liefst 40 theater- en muziekproducties langs. Maar ook amusement, stand-upcomedy, familievoorstellingen, een lezingenreeks ‘Straffe Stories’ en een maandelijkse film staan op de planning.

Het hele programma ontdek je vanaf maandag 12 juni op de website van CC De Plomblom. Vanaf dan is ook de (gratis) seizoensbrochure beschikbaar in het CC, de bibliotheek en de dienst cultuur (oud stadhuis).

Aan vriendentarief naar het cultuurcentrum

De Vriendenpas is een interessantste kortingkaart. Dankzij de pas krijg je voor alle voorstellingen die CC De Plomblom organiseert een mooie korting (doorgaans 20%, voor sommige voorstellingen zelfs 50%). Een Vriendenpas kost 10 euro en is het hele seizoen geldig (tot 30 juni 2024).

Vriendenpassen en tickets koop je online via de website of aan de balie van het CC (maandag t/m donderdag van 8u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u; vrijdag van 8u30 tot 12 u):

  • Vriendenpas en tickets aan Vriendenpastarief: vanaf maandag 19 juni 2023
  • losse tickets: vanaf donderdag 22 juni 2023