Nieuws Ninove

Jeroen Van Assche op plaats 13 op Oost-Vlaamse N-VA-lijst voor Vlaams Parlement

Jeroen Van Assche staat op de 13e plaats van de N-VA-lijst in Oost-Vlaanderen voor het Vlaams Parlement. Hij is daarmee de enige Ninovieter op de lijst.

Tussen de 78 Oost-Vlaamse kandidaten van N-VA om in het Vlaams Parlement te zetelen, staat één Ninovieter: Jeroen Van Assche. “Het is tijd om met redelijkheid en respect de uitdagingen in de Denderstreek aan te gaan met realistische oplossingen. Het is nu mijn taak om de kiezer te overtuigen van die rationele visie en de oplossingsgerichtheid die N-VA altijd zal blijven aanbieden. Het is een enorme uitdaging die ik niet uit de weg wil gaan”, zegt Van Assche.

Verkeersveiligheid is één van zijn belangrijkste bekommernissen: “Ik wil staan voor een betere weginfrastructuur en meer verkeersveiligheid voor alle weggebruikers. Zodanig dat we een optimale mobiliteitsmix kunnen bekomen. Dat betekent een verhoging van investeringen in vracht- en personenverkeer, openbaar vervoer en fietsverkeer. Dat is een enorme uitdaging voor Vlaanderen, met een zeer dicht wegennet dat tot de dichtste van Europa behoort. Daarnaast zie ik nog een groot groeipotentieel naar meer verkeerseducatie en sensibiliseringsacties.”