Ninove

De Donderdagen – Jump Cut – Mia Kermis

De hele zomer lang kan je genieten van gratis voorstellingen tijdens De Donderdagen. Een volledig overzicht vind je hier

Double Take – Cinematic Circus (Bel) – Jump Cut

Geïnspireerd door de films van Tim Burton en Terry Gilliam duikt deze voorstelling in de eigenzinnige levens en woonkamer van Raphael Herault en Summer Hubbard. Vanuit een surrealistisch perspectief zien we hoe ze samen het leven doorkruisen. Naar een plek waar de eenvoudige momenten net de belangrijkste worden en je zelfs poëzie in het meest tragische vindt. ‘Jump Cut’ is een fascinerend verhaal door tijd en ruimte, vol met symboliek, geluidseffecten, paradoxen, bevreemdende proporties en de unieke combinatie van acrobatie en cinematografie.

  • Pop-up Inghelant, Burchtstraat, Ninove
  • 20 uur

Stefanie Claes (Lucinda Ra) (Bel) – Mia Kermis

Vlakbij het vroegere huis van Stefanie Claes is een vondelingenschuif. In oude stadsarchieven wordt een vondeling beschouwd als iemand zonder verleden. Maar iedereen komt toch ergens vandaan? Welke betekenis heeft een verleden voor je heden en je toekomst? Het beeld van een pasgeboren kind zonder aantoonbare wortels is het begin van deze voorstelling over een kind dat op zoek gaat naar haar eigen begin om zo te kunnen groeien. Een unieke en intieme miniatuurvoorstelling voor volwassenen waarbij kinderen welkom zijn.

  • CC De Plomblom, Graanmarkt 12, Ninove
  • 16 uur en 21 uur.
  • Opgelet: slechts 30 toeschouwers per voorstelling. Reserveer je gratis ticket via TicketGang.