Appelterre-Eichem Nieuws

Chiro Appelterre-Eichem organiseert bloemenverkoop ten voordele van zomerkamp

Chiro Appelterre-Eichem organiseert naar jaarlijkse gewoonte een bloemenverkoop. De opbrengst van deze actie gaat naar het buitenlandse zomerkamp van de jeugdbeweging. Dit jaar gaat de reis naar Hongarije.

Het voorjaar is dé periode om de tuin op te frissen en daar zet de Chiro van Appelterre-Eichem duidelijk op in. De jeugdbeweging organiseert binnenkort opnieuw haar jaarlijkse bloemenverkoop. De leden willen daarmee geld inzamelen voor hun zomerkamp, met dit jaar het Balatonmeer in Hongarije als bestemming.

Net als vorig jaar heeft de jeugdbeweging verschillende bloemensoorten in de aanbieding: begonia (rood, wit, roze) tegen 4 euro per 6 stuks, geranium (rood, wit, roze) tegen 8 euro per 5 stuks, surfinia (paars, wit, blauw) tegen 9 euro per 5 stuks en anjer (wit, roze) tegen 10 euro per 5 stuks. Ook de kalanchoë wordt verkocht tegen 4 euro per stuk. Die laatste is niet op bestelling beschikbaar, maar is wel bij het afhalen en bij de deur-aan-deur-verkoop verkrijgbaar. Tot slot is er ook universele potgrond (60 liter) beschikbaar tegen 12 euro per zak.

Vorig jaar verkocht de jeugdbeweging een impressionante 1.850 bloemen. “Maar we mikken altijd hoger”, zegt een enthousiaste Benten van Chrio Appelterre-Eichem.

Bestellen kan tot en met 26 april via de website van Chiro Appelterre-Eichem. Op zondag 30 april kan je de bloemen komen afhalen aan de chirolokalen in Appelterre-Dorp, tussen 9.00 uur en 12.00 uur.