Nieuws Ninove

Burgemeester Tania De Jonge wil een foto met alle Ninoofse vrouwen om internationale vrouwendag te vieren

Morgen is het internationale vrouwendag en dit wil Ninove op een ludieke manier in beeld brengen. Elke vrouw in Ninove wordt opgeroepen om samen op de foto te gaan op het Niniaplein ter ere van deze speciale dag. 

Woensdag 8 maart is internationale vrouwendag. Op initiatief van Leen Van Hecke en Kelly Goelens wordt voorgesteld om vandaag om 18.30 uur een foto te nemen op het Niniaplein met alle vrouwen uit Ninove. “Elke vrouw is uniek, elke vrouw heeft talent”, klinkt het bij burgemeester Tania De Jonge (Open VLD).

“Als we iets vroeger onze schouders onder dit idee hadden gezet, konden we het misschien nog wat meer vormgeven. Maar de burgemeester was meteen gewonnen voor dit initiatief en bood al snel haar steun aan”, vertelt initiatiefneemster Kelly Goelens. “We vonden dit jaar dan ook heel gepast om deze actie te lanceren. Er is een vrouwelijke prins, burgemeester en er zijn meer en meer vrouwelijke ondernemers in Ninove. In elke vrouw schuilt talent en dat maakt dan ook deel uit van onze slogan.”

De foto wordt dus vanavond genomen op het Niniaplein en zal morgen op sociale media verschijnen.

Initiatiefneemster Kelly Goelens over de steun van de burgemeester betreffende deze actie: