Sport

Voetbaluitslagen 30 augustus 2023

KFC Voorde-Appelterre stunt meteen op eerste speeldag ; valse start voor KVK Ninove.

KVK Ninove is er woensdagavond niet in geslaagd om punten te pakken bij KFC Merelbeke. Bij de rust keek Ninove al tegen een 2-0 achterstand aan na doelpunten van Nico Binst en Milan De Mey. Pas in de 90ste minuut kon Olivier Romero milderen tot 2-1. Diep in blessuretijd maakte Milan De Mey zijn tweede van de avond. KVK toonde veel goede wil, maar was niet scherp en efficiënt genoeg.

Nieuwkomer KFC Voorde-Appelterre zorgde meteen voor een stunt bij Jong Cercle B. In de 7de minuut werd de wedstrijd een tiental minuten onderbroken omwille van een hevig onweer. Na die onderbreking sloeg KFC Voorde-Appelterre twee keer toe.  Quinten Panneel en Malik De Drie zorgden voor een 0-2 voorsprong. Nog vóór het halfuur kon Jong Cercle B milderen tot 1-2. Dat was ook de stand bij de rust. In de tweede helft zorgde Gil Figys voor 1-3. Na de aansluitingstreffer ging Jong Cercle B nog op zoek naar de gelijkmaker, maar KFC Voorde-Appelterre hield stand.