Sport

Voetbaluitslagen 18 – 19 februari 2023

KVK Ninove A is er zaterdagavond opnieuw niet in geslaagd om thuis te winnen.

Het verloor van Hoogstraten met 1-4. KVK begon nochtans goed aan de wedstrijd. Na amper 3 minuut zorgde Luca Polizzi met een knap afstandsschot voor 1-0. Na dat openingsdoelpunt voetbalde Ninove nog enkele mooie kansen bij elkaar, maar scoren lukte niet meer. En dus kreeg Ninove het deksel op de neus. De gelijkmaker viel na een slecht weggewerkte bal. Op slag van rust kwam Hoogstraten zelfs 1-2 voor.

In de tweede helft scoorde Hoogstraten nog 2 keer.
In de 59ste minuut legde de scheidsrechter de wedstrijd even stil voor een eerbetoon aan de dinsdag plots overleden voorzitter Patrick De Doncker. Ook voor aanvang van de wedstrijd was er al een indrukwekkend eerbetoon. Jeugdspelers en jeugdspeelsters, afgevaardigden en jeugdopleiders vormden een erehaag. De familie van Patrick, zijn echtgenote, kinderen en kleinkind verzorgden de aftrap.

Divas KVK Ninove C won met 0-2 bij J. Geraardsbergen. De andere ploegen uit onze regio kwamen niet in actie.