Sport

Voetbaluitslagen 21 februari 2024

KVK Ninove en KFC Voorde-Appelterre hebben het midweekvoetbal niet goed verteerd en doen een slechte zaak in de algemene rangschikking.

Woensdagavond werd er gevoetbald in 2de afdeling Voetbal Vlaanderen. Het ging om de speeldag die in januari omwille van de sneeuw werd uitgesteld.

KFC Voorde-Appelterre ging zwaar onderuit bij KSC Dikkelvenne. Na een half uur voetballen keek de fusieclub al tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft dreef Dikkelvenne de score nog op. Quentin Panneel redde in het laatste kwartier nog de eer met twee doelpunten. Uitslag : 6-2.

KVK Ninove verloor met 3-1 bij SV Zulte-Waregem B. Bij de rust stond KVK al 2-0 in het krijt. Aan het begin van de tweede helft zorgde Olivier Romero voor de aansluitingstreffer. Maar het feestje was van korte duur. Een paar minuten later diepte de thuisploeg de voorsprong verder uit.

Eendracht Aalst won wel (0-2 bij KFC Merelbeke) en loopt verder uit in het klassement.