Nieuws Ninove

‘The Story of Roy Orbison’ krijgt extra voorstelling en datumwijziging

Het succes van ‘The Roy Orbison Tribute’ is voor Neos Ninove ongeëvenaard gebleken. De organisatoren van dit evenement brengen daarom drie in plaats van twee voorstellingen. De avondvoorstelling van 22 maart verschuift hierdoor naar 21 maart.

De zaalcapaciteit van cc De Plomblom in Ninove is te klein om de ongeveer 1.300 intekenaars een plaats te bezorgen. Mede organisator Neos Oost-Vlaanderen zorgde er dan ook voor dat ook heel wat Neos-clubs uit de provincie aanwezig zullen zijn. In overleg met de artiesten, Neos Oost-Vlaanderen en cc De Plomblom is beslist om drie voorstellingen te brengen.

Hierdoor worden de deelnemers noodgedwongen herverdeeld. Wie via Neos Ninove intekende voor de avondvoorstelling van woensdag 22 maart, worden verplaatst naar dinsdagavond 21 maart om 19.30 uur. De aansluitende receptie gaat op 21 maart niet door in de zaal ‘The Mauritz’, maar in de foyer van de Plomblom, onmiddellijk na de voorstelling.

Praktisch

  • Belangrijk: als je akkoord gaat met deze datumwijziging, moet je niets doen. Neos Ninove verwacht je dan op dinsdagavond 21 maart. Verwittig zeker iedereen voor wie je intekende via Neos Ninove van deze wijziging. 
  • Voor dinsdagavond 21 maart zijn nog een aantal tickets vrij. Boeken kan door overschrijving van € 32/pp op BE73 4340 0160 6160.

  • Als de datumwijziging naar dinsdagavond 21 maart je niet past, contacteer dan vóór 6 maart:
    – Christiane Bické op 0477/41 02 37 of christiane.bicke@gmail.com,
    – Danny Schoon op 0474/44 48 92 of danny.schoon@telenet.be.

  • Als geen oplossing mogelijk is, krijg je het betaalde ticketbedrag teruggestort.
  • Alle tickets voor alle voorstellingen van woensdag en dinsdag kun je afhalen vanaf één uur voor de aanvang van de voorstelling aan de balie in cc De Plomblom, Graanmarkt 12, Ninove.