Herbeluister

Oud-politiecommissaris Freddy Sonneville (79) geeft opnieuw verkeerslessen

Voormalig politiecommissaris Freddy Sonneville (79) gaat opnieuw gratis cursussen geven om jongeren voor te bereiden op hun theoretisch rijexamen.

Na een periode van afwezigheid kondigt voormalig politiecommissaris Freddy Sonneville zijn terugkeer aan. Sonneville staat bekend om zijn toewijding aan het voorbereiden van jongeren op het theoretisch rijexamen. Hij zal terug voor de klas staan, na een gedwongen pauze vanwege gezondheidsproblemen. “Ik ben erg dankbaar voor de lessen die ik kan geven, het geeft me de moed om door te gaan.”

Freddy Sonneville uit Roosdaal zal tijdens de paasvakantie opnieuw cursisten een zetje geven naar het behalen van een rijbewijs. Dat doet hij samen met een vriend. Deelname aan de lessen is gratis. Om je in te schrijven, stuur je een e-mail naar freddy.sonneville@skynet.be. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je een bericht met de exacte data en tijdstippen van de lessen. De lessen gaan door in de parochiezaal van Roosaal (achter de kerk, Kerkplein 1 in Borchtlombeek/Roosdaal).

Beluister hieronder het gesprek met Freddy Sonneville