Nieuws Ninove

Opnieuw jaarmarkt in Ninove

Op zaterdag 3 en zondag 4 september is het opnieuw jaarmarkt in de stad. Dit jaar is er een uitgebreid programma voorzien.

In het stadscentrum kun je volop shoppen op de braderie en snuisteren op de rommelmarkt. Wie zelf wil deelnemen aan de rommelmarkt kan zich nog tot en met 24 augustus inschrijven via www.ninove.be/jaarmarkt. Ook het volledige programma is te vinden op deze website. 

Op zaterdag organiseert de stad in samenwerking met de Landbouwcomice prijskampen en demonstraties met paarden en runderen op de Centrumlaan. Op het Niniaplein zorgt vzw ADNO voor een autoshow.

Voor de kleinsten is er kinderanimatie met alpaca’s op zaterdag, een minikermis op zondag en springkastelen op beide dagen. Er zijn ook gratis optredens van Evergreen Live, Celien & Margriet Hermans op zaterdag, en Dino’s Dolle Kinderdisco en K3 op zondag.

Schepen voor lokale economie Alain Triest kijkt alvast uit naar het jaarmarktweekend: “Met een programma voor jong en oud, voor de shoppers en de terrasjesgenieters, voor de auto-, muziek- en dierenliefhebbers ziet deze jaarmarkt er top uit. We hopen dan ook op een mooie opkomst!“

De binnenstad wordt afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Parkeren kan buiten de winkelstraten van de binnenstad op één van de randparkings.