Herbeluister

Ontdek DAROM, de duurzame webshop van parkinsonpatiënt Celia De Leeuw

Celia De Leeuw, een mama van vier kinderen uit Ninove, kreeg eind 2021 de diagnose van Parkinson. Al snel besloot ze om niet te piekeren over haar situatie en haar dromen na te streven. Dat laatste doet ze met DAROM, een duurzame webshop met milieuvriendelijke producten. Ze kwam langs bij Timon in ‘De Week van Ninove’ om het te hebben over haar webshop, waarmee ze een positief verhaal wil vertellen.

De Ninoofse Celia De Leeuw was pas 48 toen de diagnose van de ziekte van Parkinson bij haar werd vastgesteld. De kans dat iemand op zo’n jonge leeftijd met deze ziekte wordt geconfronteerd, is nochtans zeer uitzonderlijk. Toch bleef Celia niet met de pakken zitten.

In een interview met Radio Ninove op 11 april sprak Celia over haar toekomstplannen. Ze was toen druk bezig met de voorbereidingen voor haar ecologische webshop, DAROM. “Ik heb er bloed, zweet en tranen voor gelaten”, zei Celia toen haar langverwachte webshop net online stond. Intussen stelt de verkoop het goed. Op termijn is het wel de bedoeling om een groter bereik te hebben, waaronder andere mensen of bedrijven die bezig zijn met duurzaamheid. Een deel van de opbrengst schenkt Celia aan BOS+ en de Vlaamse Parkinson Liga.

Beluister hieronder het interview met Celia:

Ontdek het ecologische aanbod van DAROM hier