Herbeluister

NKV De Foesjelieers neemt organisatie spiegeltent over

Binnenkort staat de spiegeltent opnieuw in het stadspark van Ninove. In samenspraak met de stad wordt de organisatie van de spiegeltent vanaf heden overgenomen door NKV De Foesjelieers. De vereniging heeft de ambitie om er een jaarlijks evenement van te maken. Peter Van Londerseele en zijn zoon Robin kwamen op interview bij Radio Ninove om de twaalfdaagse feestvreugde te delen met de luisteraars.

Het sociaal en cultureel karakter van Ninove extra in de verf zetten. Met dat doel voor ogen neemt NKV De Foesjelieers de fakkel over van de stad, die voordien verantwoordelijk was voor de organisatie van de spiegeltent, een soort eventbom die gedurende de maand mei van Ninove de meest bruisende stad in Vlaanderen maakt. Twaalf dagen lang zorgen verschillende verenigingen en stadsdiensten voor een brede waaier aan evenementen.

De Foesjelieers starten de dolle dagen – tussen Hemelvaart en Pinksteren – en sluiten ze af. Van een sponsor/netwerkavond met beats tot een spetterend jaren 80 feestje, voor een tekort aan ambiance in de spiegeltent moeten we niet vrezen. Bekijk hier het volledige spiegeltentprogramma van dit jaar.

Beluister hieronder het interview met Peter en Robin Van Londerseele: