Nieuws Ninove

NKV De Foesjelieers neemt organisatie spiegeltent over

NKV De Foesjelieers neemt de organisatie van de befaamde spiegeltent in Ninove over. De stad besloot om de verantwoordelijkheid over te dragen aan deze dynamische groep.

NKV De Foesjelieers, bekend om hun culturele en sociale initiatieven, hebben de ambitie uitgesproken om van de spiegeltent een jaarlijks terugkerend fenomeen te maken.

Vanaf nu zal de Spiegeltent jaarlijks gedurende twaalf dagen in mei, tussen Hemelvaart en Pinksteren, opgezet worden in het stadspark van Ninove.

Het programma omvat een divers aanbod van evenementen, van netwerkavonden met muziek tot nostalgische jaren 80-feesten, een quiz,… georganiseerd door verschillende lokale verenigingen en stadsdiensten.

“Zelf openen en sluiten wij met NKV De Foesjelieers het 12-daags evenement”, zegt voorzitter Robin van Londerseele. “Openen doen we met de VIP-Business Beats, een netwerkavond voor ondernemers, deze avond is op uitnodiging. Sluiten doen we op zondag 19 mei met ons jaren 80 evenement “Neon Night of the 80’s“, als hoofdact hebben we een nog nooit vertoonde set van Bram & Lennert met full band. Het voorprogramma is weggelegd voor Simple Minds-coverband Life & Kicking”.

Beluister hier het interview dat Peter en Robin Van Londerseele in onze studio gaven.

Radio Ninove organiseert samen met Enkaavee op zaterdag 18 mei De Spiegeltent TD

Radio Ninove

Voor meer informatie over de evenementen, bezoek de algemene evenementenpagina.