Ninove

MoonlightMaandagconcerten – Outer + Operawerf 113

De hele zomer lang zijn er iedere maandag één of twee MoonlightMaandagconcerten. Ontdek hieronder het programmatie van vanavond.

Outer

Outer is niet alleen de naam van een van onze deelgemeenten, maar ook van de band van de daar opgegroeide muzikant Tom Soetaert. Het gelijknamige debuutalbum uit 2018 ontstond tijdens een ‘onthaastend’ verblijf op een schapenboerderij in het noorden van Ijsland. Intieme, uitgepuurde, weemoedige en bezwerende tracks; een unieke ‘filmische blend’ van modern-klassieke piano, dreampop en elektronica. Outer bestaat verder uit Nicolas Deléphine (gitaar), Arne De Tremerie (subs), Wanthanee Wadngam (synths en viool) en Laurens Van Bouwelen (drums).
De openen de avond om 20 uur.

Operawerf 113

Operawerf 113 maakt opera op creatieve wijze behapbaar voor jong en oud. Sopranen Jolien De Gendt en Liza Dedapper, bariton Erwin Muller en pianist Jelle Vastershaeghe brengen een mix van liederen, opera-aria’s en lichter repertoire. Hopeloos verliefd of gewoon zin in een kopje koffie? Laat je verrassen door de veelheid aan emoties op deze liederenavond onder de volle maan.– liederen, opera-aria’s en lichter repertoire.
De beginnen om 21.45 uur.