Nieuws Ninove

Kerstcadeau nodig? Herlinckhof levert heerlijke geschenkplanken aan huis!

Heb je het kerstshoppen te lang uitgesteld en ben je nu last minute nog op zoek naar het ideale kerstcadeau? Herlinckhof in Ninove levert geschenkplanken met lokale delicatessen aan huis. Zo geef je een lekker cadeau en steun je tegelijkertijd de lokale handelaars.

De Lekker Lokaal Geschenkplanken van Herlinckhof bevatten lekkere hapjes van hun eigen boerderij, maar ook van andere ambachtelijke producenten uit de streek. Je krijgt bijvoorbeeld heerlijke choco van Pure-Chocoa in Schepdaal, zoete siroop van Den Dael in Kester, fleurige winterthee van Teaplanet in Denderwindeke en een uniek assortiment van Fruit D’Haemer in Pepingen. Zélfs de plank is gemaakt met eigen hout van op het Herlinckhof. Artisanaler kan niet!

Er zijn verschillende soorten geschenkplanken met elk een ander prijskaartje, van 24 tot 35 euro. Meer info vind je op hun website of de Facebook-pagina van Herlinckhof. Bestellen kan via Messenger of via sms op 0494/71.08.11. Je kan de plank zelf ophalen of gratis laten leveren binnen een straal van 10 km.