Ninove

Het lang verwachte Ninia’zine is er!

In de wandelgangen van het Ninia Shopping Center werd er al een tijde over gecommuniceerd. Maar nu is het zover! Het eerste Ninia’zine kan je vinden in alle winkels van het shopping center en ook in onze radio studio natuurlijk!

Om jou nog beter te informeren, lanceert Ninia een eigen magazine. Het Ninia’zine is een nieuw lifestyle en shopping magazine vol nuttige info. Elke editie van het magazine staat in teken van een bepaald seizoen, Het eerste Ninia’zine heeft als thema Back to School. n het Ninia’zine is ook steeds plaats voor de input van de bezoekers, lezers en volgers van Ninia op social media. Wie een foto, geluksmomentje of recept wil delen kan op social media de hashtag #niniamomenten gebruiken. De leukste bijdragen worden opgenomen in de volgende editie van het Ninia’zine.

“Het is de bedoeling dat er vier keer per jaar een gratis magazine komt, waarmee we telkens een lokaal goed doel zullen steunen”, zegt Lisa Slachmuylders.

Het Ninia’zine is gratis te verkrijgen in de winkels van Ninia Shopping Center. Wie er één meeneemt wordt echter uitgenodigd om een vrije bijdrage te doen. Met de opbrengst van die giften steunt het shopping center telkens een ander lokaal goed doel. Deze keer is dat de Sint-Jorisschool voor Bijzonder Onderwijs in Ninove. Zij bieden aangepast onderwijs voor kinderen van 6 tot 13 jaar met specifieke onderwijsbehoeften.