Nieuws Ninove

HAP Food Festival komt opnieuw naar stadspark Ninove

Het HAP Food Festival maakt haar terugkeer naar het stadspark van Ninove op 5, 6 en 7 mei. Het foodfestival is al jaren een succesvol evenement waarop duizenden fijnproevers afstormen. De toegang is gratis.

Normaal gezien luidt het HAP Food Festival jaarlijks de zomervakantie in, maar dit jaar gaat het evenement begin mei al door in Ninove.

HAP Food Festival. © Radio Ninove

Praktisch

  • Datum en uur:
    – vrijdag 5 mei van 16.00 tot 00.00 uur;
    – zaterdag 6 mei van 14.00 tot 00.00 uur;
    – zondag 7 mei van 12.00 tot 21.00 uur.
  • Plaats: stadspark Ninove
  • Toegang: gratis


Programma

HAP Afterwork (vrijdag)
Na een lange werkweek zetten we het weekend in op HAP Afterwork. Een hippe DJ draait trendy platen in een sfeervolle setting. Even stoom aflaten was nog nooit zo stijlvol als op HAP Food Festival.

HAP Live (zaterdag)
Vanop een knus podium in het midden van het festivalterrein zorgen akoestische muzikanten en bekende artiesten voor een streepje zonnige muziek. Samen met een verse cocktail en lekker eten in de hand, zorgt dit voor de perfecte summer vibe.

HAP Family met Studio 100 (zondag)
Ook de jongste ‘happers’ worden verwend, door fleurige animatrices, stoere acrobaten en plezierige attracties. Een heus Bumba Kinderdorp met als kers op de taart een meet & greet met Bumba. Een onvergetelijke dag voor jonge gezinnen.

HAP Food Festival. © Radio Ninove