Herbeluister

Festiloco organisator Manu Geeroms: “Ik verwacht dat Festiloco dit jaar uitverkocht zal zijn”

Het muziekfestival Festiloco gaat dit jaar door op zaterdag 8 juli in stadspark Ninove. Op 2 februari kwam organisator Manu Geeroms langs bij Ewoud in de studio om het te hebben over de line-up, tickets en andere praktische zaken.

Na een succesvolle tweede editie van Festiloco met 6.500 bezoekers, mikken organisator Manu Geeroms en zijn team op een uitverkochte derde editie met 8.000 bezoekers in het stadspark en omgeving. De ticketverkoop ging meteen vlot van start en het ziet er alleen maar beter uit. “Ondertussen zijn al meer dan 3.000 tickets de deur uit. Dat is ongelooflijk. Vorig jaar zaten we in mei pas aan dat aantal. Geïnteresseerden moeten zo snel mogelijk een ticket kopen, want Festiloco wordt dit jaar zeker een uitverkocht evenement”, aldus Geeroms.

Per wave wordt de ticketverkoop ook duurder. De verkoopfase zit momenteel nog in wave 2, en dus kost een ticket je 43,50 euro inclusief servicekosten. Wanneer wave 3 aanbreekt, zal een ticket 49,50 euro kosten. Tot slot zijn ook drankbonnen in voorverkoop 10% goedkoper dan op het festivalterrein. Snel zijn is dus de boodschap.

Tickets zijn verkrijgbaar op de sociale mediakanalen van Festiloco en op de website.

Herbeluister hieronder het volledige interview