Nieuws Ninove

Geef om haar was een succes!

De “Geef om haar”-actie van Cups lingerie was een gigantisch succes. Er werden maar liefst 52 staarten gedoneerd.

Dat was nooit gelukt zonder alle deelnemers en mede-organisatoren, vertelt An van Cups lingerie uit Denderleeuw.

Op zondag 30 oktober organiseerde An Van Droogenbroeck, samen met een aantal ondernemers uit de buurt, de actie Geef om Haar in Denderleeuw.

Wie zich inschreef voor de haardonatie kon kiezen om te doneren aan VZW haarwensen of Geef om Haar van de VZW Think Pink. Het haar werd gratis geknipt door Hair en Nails Jessica uit Denderleeuw en Coiffure Dékiim uit Ninove. Nadien kregen de donateurs gratis make-up aangebracht door Mediserve Esthetica. Wie zijn of haar haar doneerde, kon deelnemen aan de actie van Yves Nevens Fotografie, die een gratis Fotoshoot wegschonk t.w.v. 125 euro.

Niet enkel de haardonatie stond die dag centraal. Er was een life demonstratie van LPG Endermologie. Dit is een 100 % natuurlijke manier voor littekenverbetering en huidverzorging die gratis werd aangeboden door Mediserve Esthetica. Mediserve BV liet de bezoekers kennismaken met de verschillende mogelijkheden voor dames die te maken krijgen met borstkanker. Ook kon je kennismaken met de lotgenotencontacten Lenabeau en het Belgisch Kinderkanker Steunfonds.

We zijn heel blij met de opkomst. De knipagenda was helemaal volzet en er waren op de dag zelf ook extra bezoekjes van mensen die zich niet hadden ingeschreven. Niet iedereen kon zondag doneren, maar we hebben mensen laten nadenken over de goede doelen die wij steunen.

Wie wenst zijn of haar haar te doneren kan nog steeds terecht voor alle informatie op de site www.cupslingerie.be/geefomhaar of de rechtstreekse websites van www.haarwensen.be en www.geefomhaar.be

Inschrijven voor haardonatie kan niet meer, maar alle rekeningnummers van de verschillende goede doelen vind je daar terug. Dus wie wil, kan steeds rechtstreeks steunen.