Nieuws Ninove

Familiegroep Dementie Ninove ontvangt Elena De Ru als gastspreekster

Op 18 april is er opnieuw een bijeenkomst gepland van de ‘Familiegroep Dementie Ninove’. Deze keer is bekende mantelzorger Elena De Ru erbij als gastspreekster. Ze zal onder andere haar boek over dementie voorstellen.

In de ‘Familiegroep Dementie Ninove’ van de Alzheimer Liga Vlaanderen komen mantelzorgers en familieleden uit de regio samen om informatie, ervaringen en steun met elkaar te delen. Hun volgende bijeenkomst wordt bijgewoond door onderwijskundige en mantelzorger Elena De Ru. De Ru is een Nederlandse die al lange tijd in Vlaanderen woont. Ze zorgde jarenlang voor haar man die aan dementie leed.

Intussen is De Ru een gewaardeerd spreekster over dementie en wordt ze over de hele wereld uitgenodigd om haar ervaringen te delen.
Bovendien zal zij haar, uit het leven gegrepen boek ‘Dementie. Onze zorg’ met veel plezier voorstellen tijdens de bijeenkomst.
 
Praktisch
 
De bijeenkomst van ‘Familiegroep Dementie Ninove’ gaat door op dinsdag 18 april van 14.00 uur tot 16.00 uur in de grote vergaderzaal van het Sociaal Huis, Burchtstraat 46, Ninove. 

Wie wil deelnemen en/of meer informatie wenst, neemt contact op via ninove@alzheimerligavlaanderen.be of via het nummer 054/50 57 07.