Nieuws Ninove

ENKAAVEE klaar voor 9 weken carnavalsradio

ENKAAVEE telt vanaf vrijdag 30 december af naar Carnaval Ninove 2023. Iedere dag maken ze radio tussen 19 en 23 uur op Radio Ninove en ENKAAVEE.

Vanaf vrijdag sprint ENKAAVEE 9 weken lang richting Carnaval Ninove 2023.

Programma’s

Op maandag is er “Et joeër van”. Het programma duikt in de muziek en het nieuws van het jaar waarin bekende en minder bekende carnavalisten 18 jaar werden.

Vrijdag tussen 20 en 21 uur is er “De Stoekerkes“. Daarin brenegen ze een ludieke samenvatting van het nieuws uit Ninove en de carnavalswereld. Tussen 21 en 23 uur strijden tien Nienoofse dj’s om een plekje op de balkon van de ‘monjdagnacht’ in “DJ in the mix”.

Elke dag tussen 19 en 20 uur komt “raTAtoej” aan bod. Een luchtig programma vol kleine weetjes, mopjes, gedichtjes, recepten en zoveel meer.

Wie “Blokken” op Eén te gemakkelijk vindt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging kan terecht bij “Speldje Mee Mé ENKAAVEE” op dinsdag tussen 20 en 22 uur.  Een spelletjesprogramma waarvoor je nog kan inschrijven via deze link.

Tijdens “Gigi l’ aMooroSOS” lossen de mannen met ervaring al jouw levensvragen op.  Donderdag tussen 20 en 22 uur hoor je “Toppers In Akse“. Een programma dat op zoek gaat naar de beste en nieuwste carnavalsnummers uit Ninove.

ENKAAVEE ft. Radio Ninove

De uitzendingen van ENKAAVEE zijn 9 weken lang iedere dag te beluisteren tussen 19 en 23 uur op enkaavee.be, maar ook via radioninove.be, 95FM, DAB+ en de gratis Radio Ninove-App.