Nieuws Ninove

Els De Schepper komt met nieuwe voorstelling ‘Wat doe ik hier?’ naar Ninove

De Vlaamse topcabaretière Els De Schepper komt volgend jaar met haar nieuwe voorstelling ‘Wat doe ik hier?’ naar cultuurcentrum De Plomblom in Ninove.

Els De Schepper, dé leading lady van de Vlaamse cabaretwereld, komt op vrijdag 8 maart 2024 naar CC De Plomblom in Ninove met haar nieuwe voorstelling: ‘Wat doe ik hier?’. Deze hilarische ‘Talkshow on Tour’ gaat over de zin en onzin van het leven. Samen met kunstenaar, componist, artiest en sidekick Stef Boers neemt Els het publiek mee door sketches, liedjes, quizjes en uitdagingen met als doel het beantwoorden van de ultieme vraag: “Wat doe ik hier?”. Bij elke show zal er ook een mystery guest aanwezig zijn. Wie dat wordt in Ninove blijft voorlopig nog een verrassing.

Els De Schepper vraagt op haar eigen humoristische wijze haar gasten de kleren van het lijf, om zo te weten te komen wat de zin van het leven is. Uiteraard laat Els haar gekende typetjes zoals Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja en Klein Elske de revue passeren. Ze worden een voor een door Els op een lichte en diepzinnige manier op de rooster gelegd.

De onewomanshows van Els De Schepper behoren al jaren tot de meest succesvolste voorstellingen van de lage landen. Ze staat ervoor bekend om de toeschouwer mee te nemen op een rollercoaster van emoties.

‘Wat doe ik hier?’ belooft een hilarische, diepzinnige, absurde en educatieve avondvullende voorstelling te worden. Wil je er graag bij zijn? Bestel dan jouw tickets via www.elsdeschepper.com en www.comedyshows.be.