Herbeluister

Durftevragen workshop komt naar Ninove

Op donderdag 2 mei kan je een ‘durftevragen’ sessie bijwonen op de eerste verdieping van het Oud Stadhuis in Ninove. De workshop staat open voor iedereen die op zoek is naar nieuwe inzichten, waardevolle connecties en een boost van inspiratie. Organisator Katia De Coster kwam langs in de studio van Radio Ninove om dit unieke evenement toe te lichten.

Durftevragen is niet per se een vraag en antwoordspel. Via dit concept vorm je samen met een groep mensen gedurende enkele uren een geweldige combinatie van brainstorming, netwerking en inspiratieboosting.

“Tijdens een durftevragen sessie ervaar je dat je hoofd vol zit met kennis, kennissen, ideeën, mogelijkheden en verbindingen waarvan je het bestaan al bijna vergeten was”, vertelt De Coster. Het gaat niet alleen over het stellen van vragen, maar ook over het vinden van antwoorden samen met anderen. Bovendien hebben zulke sessies volgens De Coster al geleid tot fantastische initiatieven en realisaties van deelnemers.

Wie interesse heeft om deel te nemen aan deze workshop kan zich inschrijven door te mailen naar katiadecoster@hotmail.com. De sessie gaat door op donderdag 2 mei van 19.00 uur tot 21.30 uur (welkom vanaf 18.30 uur) in het Oud Stadhuis. Voor meer informatie kan je hier terecht.

Herbeluister hieronder het interview met Katie De Coster: