Sport

Driedaags DIVAS-festival in het weekend van Hemelvaart

De competitie zit erop voor DIVAS KVK Ninove, maar het seizoen is nog niet voorbij. In het Hemelvaartweekend organiseren de DIVAS een driedaags festival op De Kloppers.

DIVAS.CUP 2023

Op woensdag 17 en donderdag 18 mei wordt voor de tiende keer de DIVAS.CUP georganiseerd. 32 clubs met bijna 60 teams uit alle Vlaamse provincies en Brussel strijden om de DIVAS.CUP. Alle leeftijden komen aan bod, van U08 over U10, U12, U14, U16 en U20 tot volwassen teams.
De DIVAS.CUP volgen kan via www.tournify.nl/live/divascup2023

VOETBALDORP

Op donderdag 18 mei strijkt een voetbaldorp neer op De Kloppers. 9 voetbalspellen staan er een hele dag ter beschikking voor de deelnemers aan de DIVAS.CUP, maar ook voor wie zijn of haar voetbalskills wil testen met o.m. FootDarts, Pannafield, FootPool, Bubblefoot, SpeedCheck, …

FUTBALISTA-festival

Op vrijdag 19 mei organiseren de DIVAS in samenwerking met Voetbal Vlaanderen een FUTBALISTA-festival. Alle meisjes van 5 tot 12 jaar die graag op een speelse manier het voetbalspelletje willen ontdekken, zijn er welkom. Wie jonger dan 5 jaar is, kan deelnemen aan de laatste training van Young Divas. Inschrijven kan via divas@kvkninove.be.