Ninove

De Donderdagen – Max Last – Cie La Folle Allure – De Polecats

De hele zomer lang kan je genieten van gratis voorstellingen tijdens De Donderdagen. Een volledig overzicht vind je hier

Max Last (Bel) – Van raam tot raam

In ‘Van raam tot raam’ gebruiken de acteurs de straat als decor; het publiek geniet (corona)veilig vanuit hun vensterraam of deuropening. Max Last wil met een verbindend verhaal straten en pleinen verrassen en ontroeren. Niet virtueel, maar met live-acteurs, zangers, dansers en acrobaten die voluit gaan voor het fysieke spel dichtbij de mensen. Met liedjes, sketches, humor, vakmanschap en vooral veel enthousiasme biedt Max Last een voorstelling met een lach en minstens één traan. ‘Van raam tot raam’ is een plezierige pleister op de aflopende coronatijd.

  • Pamelstraat / Nederwijk (toegang vanaf Clement Behnplein / Koepoort)
  • 18.30 uur + 19.30 uur + 21 uur

Cie La Folle Allure (Fra) – La Folle Allure

Met hun koffers vol magie, zoetigheid en zotternij nemen Gaelle Esteve en Guillaume Balès ons op sleeptouw naar lang vervlogen tijden. Zowel vervaarlijk hoog in de lucht als veilig (nou ja) met de fiets op de grond presenteren ze een zwierige ‘pistevoorstelling’.

  • Pop-up Inghelant, Burchtstraat, Ninove
  • 20 uur

De Polecats (Bel) – De Polecats

Vijf hemelse vrouwen uit helse tijden vertellen elk hun eigen verhaal. De voorstelling speelt zich af in de tijd van de circusfreaks en de verloren vrouwen. De ene danst als een engel, de ander alsof ze bezeten is van de duivel. Een ongeziene (paal)dansact.

  • Oud stadhuis, Oudstrijdersplein, Ninove
  • 21.15 uur