Ninove

De Donderdagen – Collectief Fiat – Lef Postino

De hele zomer lang kan je genieten van gratis voorstellingen tijdens De Donderdagen. Een volledig overzicht vind je hier

Collectief Fiat – Mobi Mobi (Bel)

Elk jaar trekt het gezin Van Dremmel erop uit met hun mobilhome. Elk jaar gaan ze naar dezelfde plek, spelen ze dezelfde spelletjes, gaan ze naar hetzelfde restaurant, dragen ze dezelfde kleren, maken ze dezelfde wandelingen, lezen ze dezelfde verhalen en maakt de papa dezelfde mopjes. Maar dit jaar hebben de kinderen er genoeg van. Ze nemen het heft in eigen handen. Dit jaar wordt een vakantie om écht nooit meer te vergeten. Tom Viaene en Anke Jochems maken hun eerste locatievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

  • Stadspark, Dr. Hemerijckxplein, Ninove
  • 16 uur en 20 uur
  • Opgelet: slechts 120 toeschouwers per voorstelling. Reserveer je gratis ticket via TicketGang.

Ief Postino – Post (Bel)

‘Post’ is een theaterversie van wat ooit een item in het VRT-magazine ‘Iedereen Beroemd’ was. ‘Ief Postino’ bracht brieven van België naar Italië en vice versa in een typisch Italiaanse Paggio-Ape. De postbode zag ontroering, vreugde, verbijstering en hernieuwde vriendschappen. ‘Ief Postino’ vertelt niet alleen over zijn ontmoetingen met de briefschrijvers en –ontvangers, maar vermengt ook persoonlijke verhalen in de voorstelling. ‘Post’ is ook het verhaal van 70 jaar migratie tussen België en Italië en speelt in op gemis, heimwee en nood aan traagheid.

  • Pop-up Inghelant, Burchtstraat, Ninove
  • 21 uur
  • Opgelet: slechts 200 toeschouwers. Reserveer je gratis ticket via TicketGang.