Nieuws Ninove

Danscafé The Dollar blaast 44 kaarsjes uit en organiseert feestweekend

Danscafé The Dollar in Ninove viert vanaf vandaag tot en met zaterdag 11 maart zijn verjaardagsweekend. De club bestaat 44 jaar en nodigt verschillende bekende dj’s uit.

The Dollar op de Brakelsesteenweg in Ninove bestaat al sinds 1979 en is een vaste waarde in de streek. “44 jaar is een mooi getal”, vertelt verantwoordelijke Damita Rogiers. “We willen deze verjaardag dan ook niet zomaar laten voorbijgaan.”

De club nodigt daarom verschillende bekende dj’s uit die zullen bijdragen tot een onvergetelijk feest. Onder meer Sven Ornelis (Joe – Foute Party) en Dimitri Wouters (Qmusic) geven vanavond de aftrap. 

Tijdens het feestweekend wordt gewerkt met verschillende thema-avonden. “Donderdag is de ‘Dollardag’. Wie ons kent, weet dat we hier elke donderdag feestvieren. Vrijdag zal vooral in het teken van de jeugd staan en daarvoor hebben we 5NAPBACK en Michael Amani, maar ook Refuel en Broken Age ingeschakeld. Op zaterdag zal er vooral retro gedraaid worden, wat zowel bij de jeugd als bij oudere generaties in de smaak valt”, aldus Rogiers. Ondanks de (gezonde) stress kijkt ze enorm uit naar het feestweekend.

Voor meer info kun je terecht op de Facebookpagina van The Dollar.