Meerbeke Nieuws Ninove

Steun Nour (7) in haar strijd tegen hersentumor

De 7-jarige Nour Berjabotheman vecht al enkele weken tegen een kwaadaardige tumor en is momenteel in behandeling in Nederland. Mensen kunnen Nour en haar familie een hart onder de riem steken, onder andere door een snoepzakje te kopen.

Nour is een sterke meid die houdt van de kleur roze, eenhoorns en bovenal haar familie. Een tijdje geleden kreeg ze het slechte nieuws te horen dat er een tumor op een slechte plaats in haar hoofd zit. Op dit moment is Nour in behandeling in Nederland. Daar kan ze via een geneeskundige studie de kans krijgen om nog zo veel mogelijk uit het leven te halen.

Maar die studie kost veel geld, en dus kunnen Nour en haar familie alle nodige steun goed gebruiken. Basisschool De Wonderwijzer, waar Nour onderwijs volgt, is gestart met een snoepjesverkoop. Een snoepzakje kost 5 euro en wordt dezelfde week nog meegegeven. Het geld mag aan de juf van Nour worden bezorgd. Mensen kunnen ook snoepjes kopen en steunen door een Facebook Messengerbericht te sturen naar Joëlle De Henau, de oma van Nour, of naar de tantes van Nour: Jolien Van Kerkhove, Marieke Van Kerkhove en Kimmy Van Kerkhove.

Tot slot is er ook de optie om een bedrag te storten op het rekeningnummer BE63 0635 6966 8608.