Sport

CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke A mist seizoenstart niet

In het damesvolleybal behaalde CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke een knappe 9 op 9. Het is nu uitkijken naar de toppers tegen Volleyteam Real Wetteren en D’hondt Volley Oudenaarde Dames A.

Zaterdagavond werd JTV Dero Zele Berlare met een droge 3-0 naar huis gestuurd. De bezoekers begonnen telkens het beste aan de set. De meisjes van Mevoc Meerbeke herpakten zich goed. Enkel in de derde set bleef het nog spannend tot 12-12. Met Beverly De Mesmaeker aan de opslag ontstond een kloof. Die kreeg Zele Berlare niet meer gedicht, ook niet met de hulp van de scheidsrechter die in het slot van de wedstrijd twee punten aan de bezoekers cadeau gaf.

CSS Outdoor Living Mevoc Meerbeke A – JTV Dero Zele : 3-0 (setstanden: 25-18, 25-11 en 25-18).

In de algemene rangschikking staat Meerbeke A, dat één wedstrijd minder heeft gespeeld, op een knappe vierde plaats met 9 punten uit 3 wedstrijden

Volgende week zaterdag speelt Mevoc Meerbeke A de topper bij Volleyteam Real Wetteren ; een week later krijgt het D’hondt Volley Oudenaarde Dames A over de vloer. Beide ploegen staan momenteel aan de leiding met het maximum van de punten (12 op 12).