Sport

Croky Cup: nieuw succes voor KVK Ninove

KVK Ninove heeft zich geplaatst voor de zesde ronde van de Croky Cup. Daarin speelt het tegen Lierse Kempenzonen uit de Challenger Pro League. Daarmee is de eerste doelstelling van voorzitter Gunther Van Der Perren behaald.

Zaterdagavond speelde KVK Ninove op De Kloppers tegen SK Roeselare-Daisel voor een plaats in de zesde ronde van de Croky Cup (Beker van België).

Trainer Alan Haydock bracht de volgende elf aan de aftrap:

Kevin Van Den Noortgaete, Daryl Lopes Ribeiro, Fabio Polizzi, Mats De Bauw, Marco Hertveldt, Menco Deryck, Yoshi Mariën, Mouad Emhandi, Maxim Meert, Gauthier  Bourguignon en Bael Steve.

Iets voor het half uur zette Mats De Bauw KVK op voorsprong. In de tweede helft verdubbelde Yoshi Mariën de score. Die voorsprong gaf het nooit meer weg. KVK Ninove wint met 2-0 van SK Roeselare-Daisel en stoot door naar de zesde ronde. Daarin treft het Lierse Kempenzonen uit de Challenger Pro Leage, het vroegere 1B.

Tijdens de ploegvoorstelling sprak voorzitter Gunther Van Der Perren de ambitie uit om zeker tot de zesde ronde in de Croky Cup mee te gaan. Die doelstelling is alvast bereikt.