Sport

Croky Cup: KVK Ninove stoot door ; KFC Voorde-Appelterre meteen uitgeschakeld

KVK Ninove heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de Beker van België. KFC Voorde-Appelterre is meteen uitgeschakeld.

De wedstrijd tussen KVK Ninove en Royale Union Wallone Ciney begon met een minuut stilte naar aanleiding van het plotse overlijden van de vrouw van één van de jeugdtrainers. Ninove boekte een zuinige 2-0 zege. Olivier Romero scoorde beide doelpunten. Volgend weekend speelt KVK Ninove op De Kloppers tegen Erpe-Mere United.

KFC Voorde-Appelterre heeft de verre verplaatsing naar E.S. Wanze/Bas-Oha niet goed verteerd. Na 90 minuten stond het nog steeds 0-0 en daar mocht vooral Voorde-Appelterre blij mee zijn. De thuisploeg won de strafschoppenreeks met 4-3. Meteen einde bekerverhaal voor KFC Voorde-Appelterre.