Nieuws

Benefietconcert De Frivole Framboos in CC De Plomblom in Ninove

Het muziekduo ‘De Frivole Framboos’ verzorgt op 29 maart 2022 een dubbelconcert in het Ninoofse Cultuurcentrum De Plomblom. Oorspronkelijk ging het evenement door in maart 2020, maar werd geannuleerd omwille van corona.

Op initiatief van Neos Brakel en in samenwerking met Neos Oost-Vlaanderen stapt Neos Ninove mee in een groot liefdadigheidsproject dat kadert in de actie ‘Neos-met-een-hart’ van Neos Nationaal. De volledige opbrengst van dit evenement wordt geschonken aan ‘De Kleppe’, een vakantiecentrum voor mensen met een beperking of zorgnoden.

Het beproefde recept van ‘De Frivole Framboos’ – opgebouwd rond cello, piano en zang – is allang een succesverhaal in theaters over heel Europa. Het duo betreedt het podium met ‘Troppo Maturo’, hun gloednieuwe, warm onthaalde voorstelling. “Na achtendertig jaar op de planken smaakt deze framboos frisser dan ooit. Fruitig, geestig en virtuoos”, zeggen de twee virtuozen.

De concertvoorstellingen gaan door om 14u30 en om 19u30. Na afloop wordt aan alle aanwezigen een verzorgde receptie aangeboden, inbegrepen in de ticketprijs.

Neos, dat staat voor ‘Netwerk van ondernemende Senioren’ steunt op een aangename manier en met een warm hart niet alleen ‘De Kleppe’, maar ook het grootse liefdadigheidsproject ‘Neos-met-een-hart’, dat zijn hoogtepunt zal kennen op de viering van ‘40+2 jaar Neos’ op zondagnamiddag 4 september in de Lotto-Arena in Antwerpen. Naast hun cultuuraanbod organiseert Neos als socio-culturele seniorenvereniging ook reizen, cursussen, sport en meer.