Nieuws Ninove

Wil jij een elektrische fiets winnen?

Voor hun nieuwe elektrische stadsfiets is Veeloo op zoek naar een originele naam. Als jij de creatieve geest bent die de beste naam bedenkt, maak je kans om de fiets mee naar huis te nemen.

Veeloo is een Belgisch merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde. Ze brengen jaarlijkse een gamma van e-bikes op de markt onder eigen merknaam. Hun concept met all-in service aan huis is vrij uniek in België : alles gebeurt in eigen beheer.

Om hun lokaal merk op de kaart te zetten, organiseren ze nu een actie om het publiek te betrekken bij hun verdere ontwikkeling.
Al verschillende jaren op rij brengen ze verschillende elektrische stadsfietsen op de markt. Ook dit jaar plannen ze nog enkele nieuwe modellen uit te brengen.

Leuke naam gezocht

Voor één van deze modellen zijn ze op zoek naar een leuke modelnaam. In het verleden werden al fietsen gelanceerd met namen zoals Waterloo, Milano, Neroo, Espoo, Oyo, … Ook nu willen ze een naam die eindigt op “o” of “oo”.
“Dat we bij Veeloo niet verlegen zitten om een actie-stunt is inmiddels wel geweten. Vorig jaar gingen we op zoek naar tal van testpersonen voor een nieuw type e-bike, maar dat was een 1 aprilvis. Gesmaakt door velen, maar ook niet door iedereen”, bekent Jens De Mulder, zaakvoerder van Veeloo. “Deze keer zijn we bloedserieus. Voor één van onze nieuwe modellen zoeken we een leuke modelnaam. En de persoon die de winnende naam bedacht heeft, krijgt van ons zo’n e-bike cadeau”.
Creatieve geesten kunnen vanaf nu hun voorstellen indienen.
Bedenk een originele modelnaam eindigend op “o” of “oo” en motiveer je keuze.
De beste drie voorstellen worden beloond. De winnaar krijgt deze zomer als eerste de nieuwe e-bike in een kleur naar keuze. Het gaat om een elektrische fiets van ca. 3.000 euro, zoals te zien is op de afbeelding, met Bosch middenmotor. Deelnemen kan tot 20 februari 2022.

Zelf deelnemen?

Voor alle info en voorwaarden kan je surfen naar www.veeloo.be/creativo