Nieuws Ninove

Tribù krijgt extra festivaldag

De vijfde editie van Tribù Festival zal iets langer duren dan de vorige jaren, en wordt op vlak van muziek uitgebreider dan ooit tevoren. 

De organisatoren van Tatkraft zijn volop bezig met de opbouw van de vijfde editie van het Tribù Festival in het stadspark van Ninove. De organisatie bestaat al sinds 2016, maar door corona is het inmiddels drie jaar geleden dat er nog een volwaardige editie van Tribù kon doorgaan. 

Het festival wordt voor het eerst over twee dagen gespreid: vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus. Op zaterdag brengt Tatkraft het gebruikelijke concept terug met vaste waarden uit de house- en technowereld waaronder Superstyling, Nico Morano en Marco Bailey. Er is ook een Shomi Stage voor extra ambiance. Op vrijdag wordt er gemikt op een breder publiek door artiesten als School is Cool en Camille te laten optreden. 

Volgens organisator Sven Van Petegem is de vrijdagaffiche een proefconcept. “Het is de eerste keer dat we dit doen, maar het sloeg aan, en iedereen is welkom!” 

Tribù Festival vindt plaats op vrijdag 12 augustus vanaf 17u30 en zaterdag 13 augustus vanaf 13u in het stadspark. Meer info en tickets via www.tatkraftevents.com.

Beluister hier het interview met Sven Van Petegem:

© Radio Ninove
© Radio Ninove