Sport

Tafeltennisclub TTC Ninove start competitie in Geraardsbergen

Tafeltennisclub TTC Ninove bijt de spits van de competitie af in Sporthal De Veldmuis in Geraardsbergen. De ploeg in de landelijke afdeling neemt het op tegen TTV Lipalet uit Pelt.

Even geleden kreeg TTC Ninove de melding dat de club een nieuwe locatie moest hebben nog voor de start van het nieuwe seizoen. Al vrij snel vond de club een tijdelijke oplossing in Geraardsbergen. “We danken schepen van sport Stephan De Prez, de Sportdienst van Geraardsbergen en niet in het minst het bestuur van TTC Triumph GeMo om ons hun materiaal te laten gebruiken”, zegt Erwin Vandendaele, secretaris van TTC Ninove.

Wat trainingen en jeugdwerking betreft, zal de club uitwijken naar Sportcentrum Belleheide in Roosdaal. Intussen gaat de zoektocht naar een nieuw clublokaal in Ninove verder, want niets is zo leuk als spelen op eigen bodem.

Speelweek 1

De ploeg in de landelijke afdeling van de Ninoofse tafeltennisclub strijdt zaterdag tegen TTV Lipalet uit het Limburgse Pelt. De ploeg in eerste provinciale neemt het op tegen Stekene. Andere ploegen nemen het op tegen TTC Triumph GeMo, die dus enkele uitmatchen zullen spelen op hun eigen terrein.

Meer info over TTC Ninove vind je op hun website