Nieuws Ninove

Slaapexpert Swiss Sense nu ook in Ninove

Swiss Sense breidt uit en opent vandaag in Oost-Vlaanderen de deuren van haar derde winkel en de 17de winkel in België. De splinternieuwe winkel, van maar liefst 1.650 vierkante meter, tevens ook de grootste Swiss Sense winkel van België, is gevestigd aan de Brakelsesteenweg 247 in Ninove.

Klanten uit Ninove en omstreken kunnen er vanaf vandaag 7 dagen per week terecht om volop inspiratie opdoen voor de slaapkamer met de vele slaapkamercollecties, waaronder de nieuwste collectie gestoffeerde bedframes en dit alles met persoonlijk slaapadvies op maat.

In de nieuwe Swiss Sense winkel in Ninove is er nog meer ruimte voor slaapkamerinspiratie, dankzij de verschillende stijlstudio’s waarin de laatste trends in boxsprings, bedframes en beddengoed te vinden zijn. Daarnaast is er een extra grote slaapcomfortstudio waar je uitgebreid kunt proefliggen en niet alleen de boxsprings en matrassen zelf kunt ervaren, maar ook de hoofdkussens en dekbedden om je slaapcomfort, naast je stijlvoorkeur, ook volledig samen te stellen naar jouw wensen en behoeften.

Slaapexpert Swiss Sense is ondertussen al 12 jaar actief in België. Naast de uitgebreide online store blijft Swiss Sense inzetten op fysieke winkels, om haar klanten de mogelijkheid te bieden om een kwalitatief bed op voorhand te ervaren en uit te testen met het deskundige advies van de slaapadviseurs. De nieuwe Swiss Sense winkel in Ninove ontvangt vandaag haar allereerste bezoekers. Dat brengt de teller in totaal op 17 winkels. Swiss Sense heeft meer dan 125 winkels in Europa.

Het nieuwe filiaal heeft een ruime oppervlakte van 1.650 vierkante meter en ligt in de buurt van een volledig nieuw winkelcomplex te Ninove, op de verbindingsweg tussen Ninove en de Vlaamse Ardennen (Brakel – Ronse). De winkel is zeer makkelijk bereikbaar en open op zondag. Doordat het een nieuwe locatie is, werd er gekozen voor een volledig nieuw team onder leiding van storemanager Candy.

Slaap(kamer) stijl en comfortstudio’s
Het concept van de nieuwe winkel focust nog meer op inspiratie en comfort, wat de consument de mogelijkheid geeft om te bepalen wat het best bij hem of haar past. De complete slaapcomfort studio biedt alles wat nodig is om gemakkelijk de juiste producten te vinden die passen bij jouw eigen voorkeuren: boxsprings, matrassen, toppers, hoofdkussens en dekbedden, die allemaal samen zorgen voor een fijne nachtrust.

Dankzij de verschillende stijl studio’s van alle collecties van Swiss Sense ziet men direct en gemakkelijk alle mogelijkheden om het bed zelf, volledig naar wens, samen te stellen. Met het uitgebreide assortiment dekbedovertrekken van diverse materialen en verschillende stijlvolle kleuren en prints creëert men volledig een eigen stijl. Voor extra scherp geprijsde items is er in de winkel in Ninove ook een apart gedeelte ingericht met een steeds wisselend aanbod.