Nieuws Ninove

Steven Hutse is nieuwe algemeen directeur van Woonmaatschappij Dender-Zuid

Steven Hutse is benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van Woonmaatschappij Dender-Zuid. “Een essentiële stap in het fusietraject en een cruciale schakel om het ervaren team van de woonmaatschappij te leiden”, klinkt het.

Woonmaatschappij Dender-Zuid heeft een nieuwe algemeen directeur: Steven Hutse. Hij is momenteel unit directeur van het kantoor in Aalst en voormalig adjunct directeur van de vroegere sociale huisvestingsmaatschappij. Hutse wacht de taak om de fusie verder uit te rollen en er voor te zorgen dat Woonmaatschappij Dender-Zuid verder kan uitgroeien tot een belangrijke partner voor sociale woonoplossingen in onze regio.

“Na een grondige selectieprocedure bleek dat zijn visie over de toekomst van de maatschappij, zijn ervaring en diepgaande kennis van de sector zeer waardevol zijn voor de verdere groei van Woonmaatschappij Dender-Zuid en voor de uitdagingen waar we in onze sector voor staan”, zegt Sarah Smeyers, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Steven Hutse reageerde enthousiast op zijn nieuwe functie: “Ik ben vereerd om deze kans te krijgen en kijk ernaar uit om samen te werken met het voltallige, toegewijde team van Woonmaatschappij Dender-Zuid. Mijn doel is om onze dienstverlening te versterken, het team te begeleiden in dit fusietraject en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd in de huisvestingssector.”