Sport

Sportuitslagen 20-21 november

Ontdek hier alle sportuitslagen van afgelopen weekend.

Voetbal

KVK Ninove A heeft niet kunnen winnen van KSC Dikkelvenne. Het werd een 1 – 1 gelijkspel. De bezoekers kwamen net voor de rust op voorsprong. Pas in het slot kon Steve Bael de gelijkmaker scoren; nadat eerder een doelpunt van Koen Persoons werd afgekeurd. Beide teams eindigden de wedstrijd met 10.

Bij KVK waren ze niet blij met dit gelijkspel. Al blijft het wel leider in de algemene rangschikking. KVK Ninove B verloor met het kleinste verschil bij FC Doggen-Erembodegem. Daar werd het 1 – 0.

Volleybal

Lindemans Aalst heeft niet kunnen winnen bij Knack Roeselare. Het werd 3 – 1. Roeselare liep 2 – 0 uit. Lindemans won knap de 3de en 4de set, maar Roeselare sloeg op het juiste moment toe.  Na de verloren wedstrijd tegen Leuven toonde Aalst deze keer wel de juiste attitude en spirit.

In promo 1 van het vrouwenvolleybal won Mevoc Meerbeke vlot van Ladies Nazareth.
Door deze overwinning komt Mevoc Meerbeke aan de leiding in de algemene rangschikking. Het werd 1 – 3. Setstanden waren 15-25, 25-23, 15-25 en 19-25.